5 fordeler med Nocco BCAA+

Disse drikkene har tatt treningsbransjen med storm og har det siste året blitt ekstremt populære. Og det har de all grunn til! 

Se bare her:

1) Kilde til aminosyrer
BCAA står for  Branched Chain Amino Acids og betyr forgenede aminosyrer. Protein er et makronæringsstoff som består av 20 aminosyrer hvor 8 av disse er essensielle aminosyrer og må tilføres gjennom kosten. Næringsstoffet protein har flere viktige oppgaver i kroppen som blant annet å opprettholde og øke muskelmasse.  BCAA består av de tre essensielle aminosyrene , L-Leucin, L- Isoleucin og L-Valin, og utgjør cirka 35 prosent av aminosyrene man finner i muskulaturen. En stor del av BCAA brytes ned i muskulaturen ved trening, så behovet for aminosyrene øker desto større treningsmengde du har.

2) Sukkerfri
NOCCO BCAA+ er lett kullsyret drikke som kommer i flere ulike smaker. Drikkene er ikke tilsatt sukker og inneholder minimalt med kalorier. For eksempel inneholder NOCCO BCAA+ med pæresmak totalt 16 kcal per boks på 330 ml.

3) God tørsteslukker med digg smak!
NOCCO BCAA+ er en tørsteslukker med fruktige smaker som er en fryd å drikke når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil, både til hverdagsaktiviteter og trening! Proteinfabrikken kan for eksempel tilby bestselgerne Nocco BCAAA+ med Pæresmak og Nocco BCAA+ med Jordbær/Rabarbra. 

4) Varianter med og uten koffein
De ulike variantene fra Nocco BCAA+ kommer både med og uten koffein. Velg den som passer deg og ditt energinivå best! Smaken Jordbær/Rabarbra er uten koffein og inneholder 5000 mg BCAA. Nocco BCAA+ Pære inneholder 180 mh koffein, 2500 mg BCAA og er dessuten tilsatt L-karnitin.

5) Med vitaminer
I tillegg til å være en kilde til BCAA, så inneholder Nocco BCAA+ også flere ulike vitaminer som for eksempel D-vitamin, vitamin B12, vitamin B6 og folsyre. NOCCOs produkter er helt fri fra konserveringsmidler og inneholder bare naturlige fargestoffer og smaker.

WEB_Image Endelig en ferdig BCAA med smak hos Prot1802739233

Kommentarer

kommentarer