5 fakta du bør vite om Proteinfabrikken

Proteinfabrikken er en av Skandinavias ledende leverandører av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr.

Her er 5 fakta du bør vite om Proteinfabrikken.no:

1) Vi har hovedsete i Norge og har siden 2001 levert et bredt spekter av produkter innen helse, trening og kosthold. Vi har både egne merkevarer i tillegg til andre kjente merkevarer som for eksempel Easy Living, Nocco, Prozyme, Better Bodies og mange fler.

2) Våre produkter produseres i et ISO 9001 sertifisert fabrikkanlegg, i tillegg samarbeider vi tett med HFL Science for testing av utvalgte produkter for innhold av ulovlige substanser. Proteinfabrikken har et unikt fokus på kvalitet. Våre produkter er laget av norske, europeiske og nøye utvalgte internasjonale ingredienser, alt kvalitetssikret under ISO 9001. En naturlig del av dette er å laboratorie-teste innhold og produkter for å sikre at innholdet er etter resept, at varene er deklarert etter regelverket og den kvaliteten våre kunder forventer. Vi tar våre kunders tillit på alvor, derfor er analyser en naturlig del av vår kvalitetssikring.

3) I tillegg til vår populære nettbutikk leverer vi produkter til en rekke forhandlere i både Norge, Sverige og Danmark. Dette betyr at du kan finne PF-produkter i flere dagligvarebutikker, sportsforretninger, og på idrettssarrangementer og konkurranser.

4) Proteinfabrikken har et stort utvalg av ernæringsprodukter og kosttilskudd, men vi tilbyr også treningsklær for både mann og dame, treningsutstyr, bøker, bagger, treningstilbehør med mer. Se mer på Proteinfabrikken.no.
5) Vi kommuniserer elektronisk med våre kunder og Proteinfabrikken finner du både på Facebook og Instagram. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig på chat/mail. I tillegg har vi egne nyhetsbrev der du mottar unike tilbud, inspirerende artikler og andre nyheter. Meld deg på her.
Visste du at Proteinfabrikken også har en egen YouTube-kanal?

Kommentarer

kommentarer