4 sommerfavoritter fra GASP

På tide å freshe opp sommergarderoben? Da bør du sjekke ut våre favoritter fra det populære treningsmerket GASP. 

1) GASP Tee
Mange av  t-skjortene fra GASP er kjent for å være løse og store. GASP Tee er derimot en modell med mer tettsittende passform samtidig som stoffet er ekstremt mykt. Dette er en t-skjorte som er superbehagelig å ha på samtidig som den er allsidig slik at du kan bruke den både til trening og ellers i hverdagen. GASP Tee har et klassisk utseende med en GASP-logo over brystet og GASP-symbolet på venstre arm. T-skjorten er tilgjengelig i klassisk sort farge og washed green.

 

2) GASP Classic Tapered Tee

Med et komfortabelt og elastisk stoff er dette en t-skjorte som holder passformen gjennom hele dagen. En enkel, men stilig t-skjorte som egner seg perfekt både til hverdagsbruk og på gymmet. T-skjorten er tilgjengelig i tre ulike farger: Kastanjebrun (Maroon), Svart og Washed Green.


3 Relentless Skull Tee
Denne t-skjorten er enkel, kompromissløs og røff med en synlig GASP-logo på front. Plagget passer perfekt både til hverdagsbruk og til trening. Velg mellom fargene Washed Black og Washed Green.

 

4) No1 Football Tee

Her har du en GASP-klassiker som i løpet av årene har blitt laget i flere ulike versjoner. Dette er en klassisk, oversized fotball-tee i pustende materiale som gjør den til en favoritt til trening, men den fungerer også ypperlig som casual-tee. No1 Football tee er utstyrt med en blank lapp på baksiden hvis du vil legge til et personlig preg på din t-skjorte.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Proteinfabrikken (@proteinfabrikken_no)

Kommentarer

kommentarer