4 smarte mellommåltider på null komma niks

Mellommåltider er smart for å opprettholde et jevnt energinivå i løpet av dagen.

Hvor mye du skal spise i et mellommåltid vil være individuelt. Dette kan avhenge av både hvor lenge siden det er du har spist og hvor lenge det er til neste måltid, og selvfølgelig hva du har tilgjengelig i nærheten. I tillegg vil også aktivitetsnivå, kroppsstørrelse og hva man ellers spiser i løpet av en dag være med på å påvirke hva mellommåltidene bør inneholde. Generelt sier man at et mellommåltid bør bidra med 100-250 kcal, men dette vil altså variere fra person til person. Ett viktig hovedpoeng med mellommåltider er uansett at du skal holde ut bedre til neste hovedmåltid.

For mange som har en hektisk hverdag er det ikke alltid tid eller mulighet til å lage sine egne mellommåltider hjemme på kjøkkenet. Her får du derfor 4 gode tips til mellommåltider som krever minimalt med tid å lage:

Proteinpannekaker
Proteinfabrikkens Protein Pancakes er en stor favoritt for mange treningsinteresserte. Her trenger du ikke å finne frem en haug med ulike ingredienser eller bruke lang tid på å blande sammen en røre. Alt du trenger er pannekakemikspulver og vann. En porsjon gir to deilige pannekaker. Pannekakene har et høyt innhold av protein og er en god kilde til fiber. Proteinfabrikkens Protein Pancakes er glutenfri og uten tilsatt sukker.

Eggehviteomelett
Med Flytende Eggehvite kan du enkelt lage omelett uten å knuse ett eneste egg! Eggehvite inneholder fullverdig protein, og er så god som fri for fett og karbohydrater. Omelett er også perfekt å lage for å bruke opp eventuelle rester av ostestumper, grønnsaker og kjøttpålegg.

Proteinbar
Proteinbarer gjør det enkelt å få i seg energi i en travel hverdag, eller i forbindelse med trening. Det finnes mange ulike varianter å velge mellom og noen av de mest populære barene finner du hos Proteinfabrikken.no. Hva med for eksempel en mer proteinrik verjson av Mars og Snickers? Eller testvinneren Big Bar 100? Proteinbarer tar minimalt med plass i bagen  i bagen eller sekken tar ikke mye plass og er et perfekt lite mellommåltid.

Proteinpudding
Har du fått med deg at Proteinfabrikken har lansert sine egne proteinpuddinger? Her får du et sunt produkt med masse protein og uten tilsatt sukker. Proteinpudding fra Proteinfabrikken er garantert en positiv smaksopplevelse. Nyt den som en sunnere dessert, mellommåltid eller når du har lyst på noe digg du kan nyte med god samvittighet. Dette er et sunt og enkelt måltid du kan ta med deg når du har behov. Det flotte er at Proteinpuddingen kan lagres i romtemperatur, men vi anbefaler at du spiser den avkjølt. Ett beger bidrar  med hele 16 gram protein.  Proteinkildene i Protein Pudding kommer fra melkeprotein, den har en naturlig fordeling mellom 20% myseprotein som blir tatt raskt opp i kroppen og 80% som er kasein som fordøyes tregere. Dette betyr at Protein Pudding støtter behovet for rask proteintilførsel etter trening og for å støtte det umiddelbare behovet for protein, og det mer langsiktige behovet i timene etter fysisk aktivitet, forholdene er da til rettelagt for en optimal restitusjon, derfor er Protein Pudding perfekt etter trening.

 

Kommentarer

kommentarer