4 grunner til å velge PF-proteindrikk

Jeg synes de ferdige proteindrikkene fra Proteinfabrikken er helt geniale. Som mange sikkert er klar over, så er protein svært viktig for å få økt muskelmassen. Protein er enkelt og greit kroppens byggesteiner!

Vi trenger en proteiner hver dag, og det sies at man bør ligge på cirka 1,5 –  2,5 gram protein per kilo kroppsvekt daglig. Det kan for mange være utfordrende, spesielt om du er en litt større person.
Jeg som veier 130 kilo bør dermed innta et daglig inntak på 240-300 gram protein. Proteindrikk fra Proteinfabrikken hjelper meg til å få til dette.

4 grunner til at jeg velger ferdige proteindrikker fra Proteinfabrikken:
 

1) Smak
Proteindrikkene er supergod på smak og du kan velge mellom jordbær og sjokolade.2) Praktisk
Disse ferdige proteindrikkene krever ingen forberedelse og er ypperlige å ha med seg i en travel hverdag. Du trenger ikke tilgang til vann, så når du er ute på farten får du i deg en shake med god næring uten å måtte stresse med tilberedning og lignende. Hos Proteinfabrikken får du både enkeltflasker og praktiske 6-pakninger med ferdig proteinshake.

3) God holdbarhet
Drikkene tåler romtemperatur og er det er derfor perfekt å ha noen liggende i bilen i tilfelle man jobber overtid på jobben eller det er lang kø på veien. Produktet er også svært kjekt å ha i treningsbagen, eller når du overnatter på et hotell hvor du ikke har tilgang til kjøleskap.

4) Matglede
Det er godt å kjenne at det er lett å få i seg nok protein uten at man blir lei! Den er så god at jeg opplever at det blir lettere å få i meg nok proteiner hver dag. Med ferdig proteindrikk tilgjengelig slipper du å miste gains!

Kommentarer

kommentarer