3 tights-favoritter fra Better Bodies

Better Bodies er et superpopulært merke blant fitness- og treningsentusiaster.

Dette er en av de ledende leverandørene av treningstøy og tilbehør i Skandinavia og Europa. BB leverer funksjonelle gymklær utviklet med høy kvalitet og stilig design som inspirerer og inviterer til en aktiv livsstil. Plaggene fra Better Bodies har i flere år vært førstevalget til atleter som trener på gym og hos Proteinfabrikken finner du et stort utvalg av fresht treningstøy for både kvinner og menn.

3 favoritt-tights for damer vi trygt kan anbefale:

Better Bodies – High Waist Leggings
Her har du en plain, men sikker vinner i treningsgarderoben. Med et tynt elastisk bånd i midjen slipper du at tightsen glir ned på trening. Denne har 7/8 dels lengde og høy midje. Stoffet er tøyelig med myk kompresjon med fukttransporterende egenskaper. Plagget har en unik silkemyk og glatt følelse. Det er en praktisk sidelomme på tightsen som du kan oppbevare telefonen eller andre verdisaker i. Finnes både i BlackHeather Pink,  Dark Navy Camo og Light Orange. 


Better Bodies Roxy Seamless Leggings
Her har du en «squat-proof» seamless leggings med et fantastisk design som fremhever dine flotte kurver. I tillegg er tightsen laget med resirkulert polyamid, så her er det også tatt hensyn til miljøet! Tightsen i fargen «Royal Purple» har «Strong Purple» undertone, og den svarte har «Dark Navy» detaljer. Tightsen har normal benlengde og et høyt liv som ikke klemmer eller strammer i midjen.Better Bodies Chrystie Shiny Tights

Denne tightsen sitter som støpt og gir deg en stilig look. Dette er plagget som alltid vil få deg til å føle deg superfresh på trening! Du trenger ikke å bekymre deg for at tightsen skal skli ned da Better Bodies har brukt sitt populære gym-kompresjon-stoff med perfekte sømmer. Tightsen får du i fargene Deep MaroonDark Navy og Frost Grey.

Kommentarer

kommentarer