3 sunnere snacksalternativer

Lyst på noe som er søtt, sunt og enkelt? Sjekk ut disse tre godbitene fra Proteinfabrikken.no!

Creatine Gummies
Disse deilge fruktgelé-bitene er fullpakket med kreatin – perfekt snacks for de som er aktive og trener styrke. Creatine Gummies kombinerer kos og funksjonalitet på en unik måte. De ulike smakene er appelsin, sitron og bringebær. Det er den unike vakuumteknologien som gjør det mulig og pakke en unik mengde kreatin inn i disse godbitene. Creatine Gummies passer perfekt både før og etter trening, når du trenger litt snackspåfyll på reise eller bare som sunnere helgekos.

 

Proteingull
Her har du sprøtt, digg snacks med et høyt proteininnhold, et lavt fettinnhold og kommer i flere ulike smaker. Proteingull kommer i smakene Ost&Løk, Søt Chili og Salt&Vinegar. I tillegg kommer chipsene i praktiske porsjonsposer som inneholder 15 gram protein og kun 120 kcal. Posene kan kjøpes enkeltvis eller i større pakninger med 6 poser i pakken. Dette er sunn snacks som passer like godt i treningsbaggen som på lørdagskvelden foran TV!

Sukkerfri marshmallows
Her får du deilige sukkerfrie marshmallows som er lav på karbohydrater og fett. Marshmallows-snacksen har en fantastisk myk konsistens og nydelig smak av vanilje. Sukkerfri marshmallows kommer i praktiske poser på 75 gram. Et tips er å smelte sukkerfri sjokolade eller ha sukkerfri sjokoladesirup som du kan dyppe marshmallowsene i – nam!

Kommentarer

kommentarer