3 sunnere snacksalternativer

Lyst på noe som er søtt, sunt og enkelt? Sjekk ut disse tre godbitene fra Proteinfabrikken.no!

Protein Wafer 
Dette er en herlig sprø proteinkjeks med mindre enn 200 kcal per porsjon og uten tilsatt sukker. Her får du en knasende konsistens og supergod smak. Kjeksene leveres både i praktiske 12-pakninger og enkeltvis. Disse er geniale å ha med seg på farten eller når du bare ønsker noe digg. Protein Wafer kommer i flere fristende smaker som for eksempel Protein Wafer Milk Chocolate, Protein Wafer Double Chocolate og Protein Wafer Vanilla.

BCAA Gummies Tripple Fruits
Dette er deilig sukkerfritt gelégodteri med smak av eple, mango og tutti frutti – proppfullt med BCAA. Her har du et sunt og funksjonelt snacks-alternativ. BCAA Gummies Tripple Fruits passer perfekt som sunnere helgekos, hvis du får cravings når du er på farten eller bare MÅ ha noe søtt samtidig som du er på diett. Dette BCAA-godteriet er utviklet med fokus på funksjonalitet. I tillegg til å være sukkerfritt inneholder gelébitene BCAA som er viktige aminosyrer for å få best utbytte av treningen og restitusjon.

Creatine Gummies
Disse deilge fruktgelé-bitene er fullpakket med kreatin – perfekt snacks for de som er aktive og trener styrke. Creatine Gummies kombinerer kos og funksjonalitet på en unik måte. De ulike smakene er appelsin, sitron og bringebær. Det er den unike vakuumteknologien som gjør det mulig og pakke en unik mengde kreatin inn i disse godbitene. Creatine Gummies passer perfekt både før og etter trening, når du trenger litt snackspåfyll på reise eller bare som sunnere hverdagskos.

Kommentarer

kommentarer