3 sporty julegavetips

Gjør unna julegavehandlingen ved å shoppe på nett – enkelt, rimelig og praktisk. Sjekk ut disse tre gavetipsene fra Proteinfabrikken.no – dette er julepresanger som garantert vil bli en suksess! 

1) Treningsbag
Treningsbagger blir både slitte og møkkete når de har blitt brukt en stund, og en ny sporty bag er derfor noe alle setter pris på. I tillegg kan dette bidra med ny treningsmotivasjon! Med en solid og kul treningsbag fra Proteinfabrikken har man god plass til både treningsklær, sko, shaker og matboks.
TIPS: Fyll opp bagen med for eksempel digge proteinbarer, proteinpulver og energidrikker, så blir julegaven ekstra populær! Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike bagger i forskjellige design og farger.

2Treningsdagbok
Både nybegynnere og de mer erfarne har god nytte av å ha en egen treningsdagbok. Her får man loggført treningen og dermed blir det mer oversiktlig å følge med på framgang og progresjon. I tillegg blir det enklere å planlegge treningsuken, noe som også minsker sjansen for å droppe planlagte økter. Noter gjerne ned hovedmål og delmål i treningsdagboken – så vet du hva du skal jobbe mot.

3) Treningstøy
Nye og kule treningsklær blir alltid satt pris på. Det gir en liten ekstra motivasjonsboost samtidig som man føler seg fresh og klar for en skikkelig treningsøkt. Hos Proteinfabrikken kan alle finne treningstøy uansett livsstil, størrelse og aktivitetsform. Velg blant kule treningstights, fargerike sportstopper, behagelige hettegensere, singletter, shortser og mye mer. Proteinfabrikken tilbyr et stort utvalg og kjente merkevarer til lave priser.

Kommentarer

kommentarer