3 produkter for bedre prestasjon på trening

Yt bedre på trening med spesialdesignede produkter fra Proteinfabrikken.

Prestasjon er et viktig stikkord både på trening og i hverdagen generelt. Proteinfabrikken har et stort og unikt utvalg av Pre-Workout produkter som er spesielt utviklet for at du skal orke mer, trene hardere og holde ut lengre på treningsøktene dine – noe som igjen kan bidra til at du oppnår raskere og bedre resultater.

Her er 3 PWO-favoritter fra Proteinfabrikken:

Core Intensity
Dette er en konsentrert preworkout-drikk som du inntar før en økt for økt styrke og bedre mentalt fokus. Med et unikt aminokompleks vil du oppleve å ha optimal energi og best mulig trykk for å ta treningen til neste nivå. Core Intensity bidrar rett og slett til å intensivere treningen din! Her har du et produkt som optimaliserer ernæringsprofilen i blodet under og rett etter en økt og du vil oppleve en hurtigvirkende effekt. Produktet er tilgjengelig i tre ulike smaker og Core Intensity har toppscore fra våre brukere.

Protonic Sportsdrikk
Her har du en sportsdrikk for deg som er ute etter optimale prestasjoner og økt utholdenhet under lange turer og konkurranser. Mineralforbindelsene i Protonic er satt sammen for å øke frigjøring av oksygen fra røde blodlegemer som sørger for rask og effektiv rehydrering av væskenivåene. Produktet er utviklet for aktive idrettsutøvere og er en isotonisk sportsdrikk designet for tilførsel av væske, energi og mineraler under langvarig fysisk aktivitet. I tillegg til å bidra med væske og energi vil sportsdrikken bidra med viktige nøkkelmineraler som kalium og magnesium. Dette er en lettdrikkelig sportsdrikk med frisk sitronsmak som er snill mot tennene. Produktet er en kundefavoritt med meget gode tilbakemeldinger og toppkarakter.

Krea-Bolic Kapsler
Ønsker du et maksimalt kreatinopptak? Da er Krea-Bolic produktet du er ute etter. Med fremragende ingredienser kombinert med effektiv opptaksteknologi vil du sikre muskellagrene dine med kreatin, noe som igjen kan bidra til at du løfter styrkefremgangen og oppnår bedre treningsresultater. I dette produktet har Proteinfabrikken nemlig utviklet en unik måte for å kombinere ikke bare en eller to, men tre spesialiserte kreatinformer i ett produkt. Synergien mellom kreatintypene og transportmekanismen gir de beste forutsettingene til å prestere bedre. Her har du nok et produkt som har fått strålende tilbakemeldinger fra superfornøyde brukere.

Kommentarer

kommentarer