3 julegavetips til henne

Det lønner seg å gjøre unna julegavehandlingen på nett – enkelt, rimelig og praktisk!

Her får du 3 gavetips fra Proteinfabrikken.no – dette er julepresanger damene setter pris på:

Dette geniale treningsverktøyet fra Better Bodies brukes av proffer som IFBB Physique Pro Vicki Diaz og IFBB Bikini Pro Ashley Janelle! Glute Force er motstandsbånd du kan bruke i kroppsvektøvelser som sidesteg og seteløft, eller øk motstanden i øvelser med vekt som hipthrust og knebøy med stang. Disse strikkene fra Better Bodies passer helt ypperlig for å få mer fokus på setemuskulaturen. Dette er det perfekte treningsutstyret for å aktivere og trene rumpa, enten man trener på studio, hjemme eller er på ferie. Man kan bruke strikkene i oppvarmingen, i hoveddelen av økten eller bruk de for å få en finisher-øvelse med ekstra god kontrakt med rumpemusklene som jobber! Strikkene tar minimalt med plass og kommer i tre ulike motstander: Light, Medium, Heavy. Få en mer effektiv økt med treningsstrikker fra Better Bodies!

Dette er buksa med revolusjonerende fireveis stretch og premium denimstoff som sitter som støpt!
Embrace High Waist Jeans er superkomfortabel samtidig som det stretchy stoffet gir allsidig bevegelsesfrihet. Med sin høye midje og en spesiell vevd teknikk som gir «holding power» har man en bukse som sitter perfekt og fremhever dine feminine kurver.  Jeansene finnes i fargene Black, Dark Blue og Light Blue. Embrace High Waist Jeans er vanlige i størrelsen.
3) Treningsbag
Treningsbagger blir både slitte og møkkete – en ny sporty bag er derfor noe alle setter pris på. I tillegg kan dette bidra med ny treningsmotivasjon! Med en solid og kul treningsbag fra Proteinfabrikken har man god plass til både treningsklær, sko, shaker og matboks. Denne praktiske og romslige bagen passer perfekt til trening, men også når du skal ut å reise.

Kommentarer

kommentarer