3 julegavetips til han

Det lønner seg å gjøre unna julegavehandlingen på nett – enkelt, rimelig og praktisk!

Hos Proteinfabrikken bugner det av smarte og praktiske julegavetips. Her har vi plukket ut 3 favoritter for gutta!

1) Whey Tech Smakspakke
Med denne geniale smakspakken får du hele TRE 400-gramspakker av det populære proteinpulveret Whey Tech med smakene Vanilje, Sjokolade og Jordbær  + en smart shaker 0,7 L. Whey Tech er er et designerprotein bestående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Her får du et proteinpulver som inneholder et komplett spekter av myseproteiner og kaseinkomponenter i 80 prosent myseprotein og 20 prosent kasein – en optimal proteinmiks for muskelvekst. I tillegg vil en porsjon Whey Tech bidra med et spekter av andre viktige næringsstoffer for kroppen, som blant annet kalsium som gir 57 prosent av anbefalt daglig inntak.


1) Lazy Bag

Sjekk ut denne digge luftsekken! Lazy Bag tar restitusjon på alvor og er rett og slett en stor, chill sekk som fylles med luft. Den veier kun 1,2 kg og er lett å slenge over skuldrene i den praktiske bærebaggen den er pakket i. Denne er perfekt til å ta med seg på reise, på stranden eller når man bare vil late seg hjemme etter lange dager på jobb eller en hard treningsøkt. Her kan man sitte godt med en bok i hånden, eller ligge rett ut å hvile. Lazy Bag kan brukes både inne og ute. Sekken er varmebestandig, slitesterk, vanntett og motstandsdyktig mot krølling. Med slitesterkt materiale og sterke sømmer er dette en holdbar sekk som tåler opptil 180-200 kilo! Denne er garantert en slager!

 

3) Treningsbag
Treningsbag, reisebag eller oppbevaringsbag – uansett hva du trenger så finner du flere bagger i ulike farger og design hos Proteinfabrikken. Bagger blir både slitte og møkkete når de har blitt brukt en stund, og en ny sporty bag er derfor noe alle setter pris på. I tillegg kan dette bidra med ny treningsmotivasjon! For å gjøre gaven enda mer personlig anbefaler vi å fylle opp bagen med for eksempel smakfulle proteinbarer, energidrikker, treningstilbehør som reimer og lignende – da blir julegaven ekstra populær!

Kommentarer

kommentarer