3 julefavoritter på Proteinfabrikken.no

Nå er tiden for å nyte smakfulle juleprodukter!

I år kan Barebells friste med nyheten Rocky Road Nutty Marshmallow X-mas editionDette er en proteinbar som består av en deilig blanding av myk marshmallow, crunchy peanøtter og silkemyk karamellsaus. Proteinbaren har tre lag som gir en perfekt kombinasjon av både det knasende, myke og det tykke. Her får du en velsmakende bar helt uten tilsatt sukker og med hele 17 gram protein. Barebells Rocky Road Nutty Marshmallow X-mas edition gir deg førjulsstemning og en herlig smaksopplevelse.

Bestselgeren og favoritten Nocco Skum Tomte er tilbake hos Proteinfabrikken.no. Denne populære Nocco-varianten har en deilig og søt smak av julegodteriet «skumnisser». Derfor passer den like godt som på trening som når du bare vil ha en god tørsteslukker. Nocco Skumtomte BCAA er lett kullsyret drikke uten tilsatt sukker og inneholder minimalt med kalorier. I tillegg til å være en kilde til BCAA, så inneholder Nocco Skum Tomte også flere ulike vitaminer som for eksempel D-vitamin, vitamin B12, vitamin B6 og folsyre. NOCCOs produkter er helt fri fra konserveringsmidler og inneholder bare naturlige fargestoffer og smaker. Nocco Skum Tomte er tilgjengelig som både enkeltbokser og i praktiske 24-pakninger.

skumtomte.jpeg

Førjulstiden er baketid! Og med Sukrin Gold kan du enkelt lage deilig julesnacks og sunnere julekaker. Det er ikke uten grunn at dette er et favorittprodukt når det kommer til julebakst med sukkererstatning! Sukrin Gold har en fyldig og rund søtsmak som passer spesielt godt til desserter, kaker, kaffe og te, og julegløgg. Dette søtningsstoffet smaker og ser ut som brunt sukker. Det skader ikke tennene og gir ingen blodsukkerstigning.

sukringold.jpeg

Kommentarer

kommentarer