3 favoritt-hoodies til han

En hoodie er perfekt enten du trenger en genser til trening, skal gå tur eller bare har en sporty livsstil.

Det finnes mange ulike hettegensere å velge mellom. Her har vi plukket ut 3 kundefavoritter fra Proteinfabrikken.no vi vet mannen kommer til å digge! Dette er allsidige gensere som både føles og ser bra ut – enten man skal trene eller bare chille hjemme.

Hoodie fra Gorilla Wear
Delta Hoodie Hettegenser leverer både bra kvalitet og stilig design! Plagget er laget i en slitesterk miks av bomull og polyester. Skulderpartiet har en tøff plissert overflate som gir et unikt, maskulint utseende som skiller seg ut. Delta Hoodie har lommer foran samt en glidelåslomme med en smart kabelutgang slik at man enkelt kan koble til headset. Dette er en slitesterk og tøff genser som er tilgjengelig i fargene militærgrønn og sort.

Klassisk bestselger
Nelson Hoodie Black er en klassisk pullover-hoodie i herlig bomullsblanding. Genseren har en fin passform som føles myk samtidig som den er slitesterk. Dette er et perfekt plagg som du kan bruke til hverdags, og når du skal til og fra gymmet. Dette er en enkel og stilig genser med regular fit-passform og hette med snøre.

GASP-klassiker
GASP Original Hoodie er en klassisker fra det kjente treningsmerket GASP som uttrykker en fin vintage-look. Her finner du et stort GASP-trykk over ryggen som strekker seg utover skuldrene som gir effekten av å ha bredere rygg. Foran på brystet finner du en liten logo. Genseren har regular fit og er laget i 100 prosent bomull.

Kommentarer

kommentarer