3 bøker du bør lese

Visste du at du kan bestille bøker på Proteinfabrikken.no? Her finner du flere inspirerende og gode bøker av dyktige forfattere fra trenings- og kostholdsbransjen.

Sjekk for eksempel ut disse tre bøkene:

1) Sterkere – fra trent til veltrent
Martin Norum og Benjamin Christensen er aktuelle med en ny bok om styrketrening. De to forfatterne er begge personlige trenere og har tidligere gitt ut bøkene «Bygg muskler» og «Styrketrening for jenter». Den nyeste boken gir deg svarene på hvordan du kommer videre med treningen din. Jo bedre trent du er, desto viktigere er detaljene, både når det gjelder valg av øvelser, teknikk, kosthold og treningsprogram – og de svarene får du i Sterkere – fra trent til veltrent. Boka inneholder tre essensielle redskaper for at du skal lykkes: Kostholdsplanleggeren, Teknikkveilederen og Treningsplanleggeren. Ved å bruke disse vil du få det resultatet du ønsker deg!

2) Bakeglede uten sukker
Liker du kaker og desserter samtidig som du gjerne vil spise sunne bakverk? Ja, da er dette boken for deg! Forfatter Annika Rogneby har selv spist et lavkarbokosthold i mange år, men savnet det å kunne bake og å kjenne duften av fersk bakst! Derfor har hun nå lagd en bok med deilige, fristende oppskrifter hvor mel og sukker er byttet ut med ingredienser fri for gluten og sukker. Oppskriftene passer like godt for både barn og voksne. Dette er også en smart bok for de som vil unngå store svingninger i blodukkeret, eller ønsker å gå ned i vekt.

3) Anatomi og styrketrening – din personlige treningsguide
Dette er en lettlest bok som passer like godt for mosjonister, styrkeløftere, leger, fysioterapeuter og personlige trenere – med andre ord, alle som er interessert i styrketrening og kroppen! Boken byr på gode illustrasjoner med veiledning i bevegelsesøvelser for styrketrening. Ønsker du å få økt treningseffekt med smarte øvelser og anatomisk forståelse er dette boken for deg!

Kommentarer

kommentarer