2 treningsseminarer arrangeres oktober 2021

NIH Aktiv Convention er Norges største convention for helse- og treningsbransjen. I år blir det et arrangement i miniversjon lørdag 23.oktober. Her blir det muligheter for faglig påfyll, inspirerende workshops og faglig påfyll. 

På timeplanen finner vi blant annet følgende foredrag; «Styrketrening – er det mulig å løfte seg slank?», «Hvordan trene for bedret psykisk helse?», «Kosttilskudd, trening og forstyrret spiseatferd» og «Flirting or hurting? – seksuell trakassering blant PT’er og gruppetreningsinstruktører».

Eksempler på temaer for treningstimene er «Mobility flow», «Basisball», «Functional strength» og «AeroDance». Noen av navnene på de som skal holde foredrag, workshops og treningstimer er Anne Mette Rustaden, Kristin Holte, Lars Mæland, Ulf Ekelund, Melina Meyer Magulas og Lars Samnøy.

NIH Convention er Norges største arrangement for alle som jobber med eller er interessert i trening, fysisk aktivitet, ernæring – enten som personlig trener, instruktør, fysioterapeut, frisklivskoordinator og så videre, eller bare for egen del.

Et annet populær arrangement i treningsbransjen er TREN-seminaret. 

Hver onsdag i perioden 27. oktober til 17. november inviterer TREN-seminaret treningssenterbransjen til gratis webinar, som en oppvarming til TREN i 2022 på Gardermoen 31. mars – 1. april.

Webinar-serien går over fire uker, der ulike eksperter vil snakke om temaer som økonomi, medlemssystemer, fremtidens treningssenter og betalingsoppfølging. Webinarene er gratis og vil være tilgjengelige i syv dager etter sending.

Kommentarer

kommentarer