2 sommer-nyheter fra Nocco

Nocco har de siste årene hatt stor suksess med sine limited edition sommersmaker. I år har de ikke lansert bare én ny sommervariant, men to: Nocco BCAA Blood Orange Del Sol og Nocco BCAA Mango Del Sol

Nyheten Nocco Blood Orange har en frisk smak av søt blodappelsin og Mango-varianten har en søt smak av solmodnet mango. Dette er Nocco-drikker som virkelig vil gi deg sommerstemning og som gir deg følelsen av å nyte varme sommerkvelder med fargerike solnedganger ved Middelhavet. Det er ingen tvil: HERE COMES THE SUN!

            

I likhet med resten av NOCCOs BCAA-utvalg inneholder de BCAA (3000 mg), koffein, seks forskjellige vitaminer og er helt sukkerfrie. Nocco er helt fri fra konserveringsmidler og inneholder bare naturlige fargestoffer og smaker. Nocco er førstevalget til tusenvis av treningsglade og aktive i Norge. Disse drikkene passer perfekt til hverdagsaktiviteter og trening, eller som en forfriskende tørstedrikk med koffein når du trenger en litt oppkvikker.

Nocco Blood Orange og Nocco Mango finner du hos Proteinfabrikken – her kan du velge mellom enkeltbokser og praktiske brett med 24 bokser.

Kommentarer

kommentarer