2. plass i NM – athletic fitness

Denne helgen ble det arrangert Norgesmesterskapet i kroppsbygging og fitness. Det var utøverne i athletic fitness som startet showet på lørdag. 

Det er mye arbeid som ligger bak de minuttene man skal virkelig skal prestere i styrkemomentene og fysikkbedømming. Og det er nå det gjelder. Alle ukene og månedene med konkurransediett, treningsprogram og poseringstrening skal vises frem.

14600602_10157568198115501_308531945_o

I styrkerunden endte jeg opp med 23 pullups (ny pers og nestbest totalt i min klasse), 410 meter roing (3.best totalt i min klasse) og 23 dips (beste i min klasse).

af

Hvordan poengene ble fordelt i symmetri- og fysikkrunden vet jeg ikke ennå, og selv om roingen i styrkerunden ikke gikk helt etter planen så er jeg så sykt fornøyd med totalresultatet.

Jeg tok sølv i et Norgesmesterskap for pokker! 

af6

af110

Jeg er så enorm stolt og glad.

Selv om det selvfølgelig er dager og perioder hvor motivasjonen er lavere enn andre, så lar jeg meg aldri tvile på hvorfor jeg gjør dette under en konkurranseoppkjøring. Jeg har ikke lov til begynne å tvile, fordi jeg vet det er så verdt det den dagen konkurransen er her. Og i går var det så utrolig gøy!

Ekstra kult blir det også å dele pallen med to andre fra samme team (Atlas Fitnessteam), og dette er et øyeblikk jeg har visualisert og drømt om i flere uker.

Det er mestringsfølelse, det er stolthet, det er pur glede.

af78

Vi representerer et team som har nulltoleranse for doping – her er det hardt arbeid, viljestyrke og sterke kropper som bidrar til at vi når topp 3.

Denne 2.plassen var ikke forventet, men sterkt ønsket.

Og Susanne som vant fortjener virkelig tittelen som Norgesmester. Hun har best fysikk og hun er sterkest – enkelt og greit.

fullsizerender-kopi

Men konkurransesesongen er ikke over ennå. Neste helg skal jeg delta i «Tyngre Classic» som arrangeres i Stockholm. Med andre ord så er det konkurransediett én uke til for min del, og det samme gjelder for Susanne Soydan som jeg reiser sammen med. Jeg har virkelig ingen forventninger til denne athletic fitness-konkurransen. Jeg aner ikke hva dommerne ser etter og jeg har ikke peiling på hvordan de andre utøverne ligger an, hverken fysikk- eller styrkemessig.

Alt jeg vet er at jeg gleder meg til å stå på den scenen, gruse på i styrkerunden og bare nyte en runde med mestringsfølelse og enorm selvtillitboost.

COPYRIGHT BILDER: Privat / Treningsforum.no 

https://

https://

Kommentarer

kommentarer