2 julenyheter fra Nocco og Barebells

Kan det friste med Barebells Holiday Puffs og Nocco Skumnisse? Dette er nemlig to produktnyheter som garantert vil gi deg julestemning!

 

Barebells Holiday Puffs består av deilig og fluffy proteinmasse, toppet med karamellsaus og knasende puffs.
Her er det bare å gjøre seg klar for en smaksreise utenom det vanlige!  Som alle andre Barebells 55ram-barer inneholder den 20 gram protein og er uten tilsatt sukker. Holiday Puffs Protein Bar fra Barebells kommer som limited edition. Barene finner du hos Proteinfabrikken – både i praktiske 12-pakninger og enkeltvis. 

Årets julesmak fra Nocco er Skum Nisse. Den ser kanskje ut som Skumtomte , men i år er smaken en helt annen, nemlig smak av deilig markjordbær!
Dette er en oppdatert og forbedret utgave med enda friskere smak enn før. Tidligere år har  Nocco Skumtomte vært en  stor favoritt og lageret gikk tomt før vi kunne snu oss. Nå som årets limited edition  er  på lager kan vi anbefale deg å sikre deg sesongens forbruk før det går tomt igjen, for denne er det ikke planlagt påfyll av. Når det er tomt, så er det for sent!

Nocco er en tørsteslukker med fruktige smaker som er en fryd å drikke når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil, både til hverdagsaktiviteter og trening! Her får du lett kullsyret drikke uten tilsatt sukker og som inneholder minimalt med kalorier. I tillegg er Nocco-drikkene en kilde til både koffein, BCAA og flere ulike vitaminer.

Nocco er Skum Nisse finner du hos Proteinfabrikken – både i 24-pakninger og enkeltvis. 

Kommentarer

kommentarer