NM i enkeltøvelser (video)

string(37) "Failed to decode the response as json"

Skjermbilde 2014-07-10 kl. 15.23.02

Det store målet i 2014 er Norges Sterkeste Mann som går av stabelen i august, så det er naturlig nok det jeg trener mot, men ettersom jeg hadde en såpass god opplevelse i NM i enkeltøvelser sist så valgte jeg å stille i Tvedestreand nå i juli.

Øvelsene var apollons, markløft og conans wheel. Jeg hadde ikke de aller største forventningene, men ville gjerne sette personlig rekord i spesielt apollons, og kanskje i markløft. Min gamle rekord i apollons var 145 kg, og jeg klarte 147 kg. Godt fornøyd og det ble en fin plassering.

 

Oppkjøringen min i markløft hadde vært sånn helt ok, så jeg hadde ett lite håp om å perse der også, men hadde ikke like mye tro på det! Min gamle rekord er 285kg og jeg løftet 288kg opp til kneet, så det var ikke langt unna.
Jeg deltok litt spontant på siste øvelse Conans Wheel. Jeg har ikke trent den noe særlig og tok det som en treningsøkt, utrolig nok klarte jeg 400 kg og kom på en fin 3. plass! Jeg synes dette stevne gikk overraskende bra, siden jeg har trent både til Norges Sterkeste Mann og denne konkurransen samtidig. Nå er det litt over 2 måneder til NSM og jeg er allerede i god gang med oppkjøringen!

Kommentarer

kommentarer