100 dager fra VM og World Games kvalifisering

I skrivende stund er det kun 100 dager igjen til VM i styrkeløft som avholdes i Orlando i Florida. 100 dager høres kanskje mye ut, men av erfaring så vet jeg at de dagene flyr av gårde!

Tidligere har jeg gjort feilen å tro at jeg har så god tid mellom stevnene, så når siste tunge trening har vært unnagjort så har jeg ofte følt at det er mer som skulle vært gjort. D denne oppkjøringen starter jeg tidlig med alle forberedelser. Løfteutstyret er allerede på plass. Kosttilskuddet ligger klart i skuffene. Dietmar sitter og skriver treningsprogram så blekket spruter. Alt som gjenstår nå er at jeg gjør jobben 100 prosent på trening hver eneste dag.

Hver dag mot VM skal optimaliseres.

Målet mitt for VM i år er først og fremst å havne på topp tre sammenlagt og sikre meg plass til World Games 2017. I tillegg er jeg fast bestemt på å krysse den magiske grensen på 600 kilo totalt som har hjemsøkt meg lenge nå. Flere ganger har jeg vært nær, men har ofte måttet «safe» løftene for å sikre plasseringer. Min beste total er på 596 kilo fra NM 2015, hvor jeg måtte «safe» og dra 226 kilo i markløft for å ta kongepokalen. På VM i fjor i Luxembourg løftet jeg 595 kilo, hvor vi i siste markløft kun høynet 2,5 kilo til 222.5 kilo for å sikre 3. plass.

(Artikkelen fortsetter under)

Se hvordan det gikk her:

På EM i år endte jeg på 592,5 kilo etter en dårlig dag på plattingen. Close, but no sigar!

 

Følg meg på instagram @frkelverum for å følge veien mot nye perser!

https://

Same girl – different weight ?? My kind of progress pic ? #proteinfabrikken_no #powerlifting #notdoneyet

Et bilde publisert av Marte Elverum (@frkelverum)

https://

Kommentarer

kommentarer