Sunnere sjokoladecookies

Lyst på sjokoladekjeks uten hvetemel og tilsatt sukker? Da bør du teste ut disse godbitene.

Til cirka 12-15 cookies:
150 gram smør
170 gram Fibersirup
1 ts vaniljepulver
70 gram kokosmel
50 gram mandelmel
1/2 ts natron
1 stk sukkerfri sjokolade fra Proteinfabrikken

Slik gjør du:
Bland sammen smør, fibersirup og vaniljepulver med en mikser. Blandingen skal bli kremete og myk. Bland sammen de tørre ingrediensene. Hakk opp sjokoladen i små biter og tilsett dette i den tørre blandingen. Bland det tørre sammen med smørblandingen og rør godt sammen til en jevn masse. Legg små, litt flate biter på et stekebrett med bakepapir.  Ha litt avstand mellom bitene. Stekes på cirka 175 grader i 12-13 minutter til kjeksene har fått en gylden farge. Avkjøl og legg de på en rist. Oppbevares i en tett boks.