Sunn og smakfull kalkunsandwich

Har du kalkunrester etter jul eller nyttår? Da kan vi anbefale denne herlige kalkunsandwichen. Sunn og digg!

Til 1 porsjon:
4 skiver grovt brød
Cirka 100-150 gram ferdigstekt kalkunkjøtt
2 ss god sennep
8 stk salatblader
1 tomat
8 agurkskiver (eller sylteagurk)
Oliven til pynt

Slik gjør du:
Rist brødskivene lett i en brødrister eller i stekeovnen. Avkjøl brødskivene og smør på sennep. Skjær opp tomat og agurk i skiver. Legg halvparten av salatbladene, kalkunkjøttene, tomat og agurk oppå brødskiven og topp med den andre brødskiven. Gjør det samme med de to andre brødskivene slik at du får to sandwicher som du deretter deler deler i to fra hjørne til hjørne. Pynt med oliven på toppen og stikk en cocktailpinne gjennom sandwichene for å holde de sammen.

Server gjerne med stekte potetbåter og guacamole ved siden av!

1201x1600_941eb

Copyright bilde: Opplysningskontoret for brød og korn

Kommentarer

kommentarer