Sukkerfrie proteinispinner

Fordelen med hjemmelaget is er at du selv har full kontroll på ingrediensene, sukkerinnhold og smak. 

Her får du tips til proteinispinner uten tilsatt sukker med deilig banan- og bærsmak.

Til seks små is
1 banan
1 scoop vaniljeproteinpulver
2 dl bringebær eller jordbær
1 scoop jordbærproteinpulver
4-6 ss gresk yoghurt
2 ss sukrinmelis
Ispinneformer med plass til 6 små is

Bruk en gaffel og bland sammen banan, vaniljeproteinpulver, 2-3 ss gresk yoghurt og 1 ss sukrinmelis i en skål. I en annen skål blander du bringebær eller jordbær, jordbærproteinpulver, 2-3 ss gresk yoghurt og 1 ss sukrinmelis.

Bruk en t-skje og fordel de to blandingene lagvis i ispinneformene. Ønsker du tettere lag fordeler du mindre av gangen.

Sett isene i fryseren i et par timer før servering.

IMG_9840

Tips: Det kan være lurt å la isene stå noen minutter i romtemperatur før du løsner de fra formen. Eventuelt kan du sette de i et varmt vannbad i noen sekunder slik at de løsner.

IMG_9846

Kommentarer

kommentarer