Silje Mariela gjester BedreTrent Podcast

Styrkecoach Silje Mariela gjester Bedre Trent Podcast.

Hun forteller om sin treningsreise og tidligere utfordringer i forhold til blant annet kropp og mat. Silje Mariela deler også sine tanker og erfaringer som styrkecoach hvor hun møter mange jenter som trener altfor mye og spiser altfor lite. I tillegg forteller hun om hvordan det var å trene før og etter graviditet, og hvordan syklus kan påvirke treningsøkter og treningsresultater – hvordan kan man bli flinkere til å spille på lag med kroppen?

Søk opp BedreTrent på iTunes eller hør episoden her Soundcloud:

 

For første gang på over en måned kjenner jeg at energien sånn smått begynner å komme tilbake. Jeg begynner å få LYST å trene igjen, gå turer, og i det hele tatt bevege meg. Hadde en god samtale med mentor @borgefagerli, som gav meg gode tips til hva jeg burde tenke på med tanke på kostholdet mitt. Og en av de var naturligvis questbar-kutt til fordel for ordentlig mat. 😝 Ja, selv som coach så kan man gå seg litt vill. Da er det godt å ha noen å kaste litt ball med. Børge vet hva han snakker om. Gled dere til boka hans og @ariwhitten sin Superhuman Energy lanseres! Endelig en bok med fokus på de, i mine øyne, riktige tingene! 👏👏👏 God lørdag! #siljemariela #energi #bedremedordentligmat

A post shared by Silje Mariela (@siljemariela) on

Kommentarer

kommentarer