Salsafilet

salsafilet

Prøv denne enkle og gode kylling- varianten. Den er selvsagt også veldig sunn og energirik.

Ingredienser

150 g kyllingfilet
2 båter hvitløk
2 ts rød karripasta
1 ss rapsolje
1⁄2 boks hermetiske tomater , grovhakket
1⁄4 boks hermetiske kikerter
3 stk sorte oliven
50 g grønne erter , dypfryste
1⁄4 ts salt
0.13 ts pepper
1 stk grovt rundstykke
3⁄4 stk yoghurt naturell, lett

Slik gjør du:

Bland tomater, kikerter, oliven, grønne erter, salt og pepper i en ildfast form.
Finhakk hvitløk og bland med karripasta, spe med rapsolje. Smør blandingen på kyllingfiletene og legg dem over grønnsakene i formen. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter. Server med grove rundstykker og lett yoghurt naturell.

Næringsinnhold:

Protein: 45 g      Karbohydrater: 50 g      Fett: 15 g      Kalorier: 515 kcal

Kommentarer

kommentarer