Proteinrike kanelboller

La deg friste av deilige, proteinrike kanelboller. Oppskrift og bilde er fra @kristine_aure

Proteinfabrikken.no finner du proteinpulver og flere smarte bakeprodukter fra blant annet Funksjonell Mat.

Du trenger: 
⁠2 ss smør (cirka 40 gram)⁠⠀
3 dl melk⁠⠀
1 ss SukrinSirup⁠⠀
100 g Sukrin Gold⁠
100 g kesam⁠⠀
1 ss kardemomme⁠⠀
1 ts kanel⁠⠀
ca 1/4 ts salt⁠⠀
1/2 pose tørrgjær⁠⠀
500 g valgfritt mel, f.eks. 150 g speltmel + 150 g hvetemel + 100 g havremel + 2 scoops vaniljeprotein⁠

Fyll:⁠
40 g smør⁠⠀
40 g kesam⁠⠀
2 ss kanel⁠⠀
2 ss Sukrin Gold⁠
⁠⠀
Slik gjør du:
Varm opp smør, melk, sirup og Sukrin Gold til smøret smelter. Bland sammen tørrvarene. Ha over melk og kesam. Tilsett eventuelt mer mel om deigen blir løs og mer væske om dagen blir tørr. Elt godt. La deigen heve i minimum 1 time. Når deigen er ferdig hevet kjevler du den ut til et rektangel. Bland sammen smør og kesam. Smør det utover deigen og deretter strør du over kanel og Sukrin Gold. Rull sammen og skjær opp cirka 2 cm brede biter. Stek kanelbollene på 225 grader i 8 -10 minutter.⁠⠀

View this post on Instagram

Hva medå lage deilige, proteinrike kanelboller? Perfekt romjulskos😍 Oppskrift fra @kristine_aure & proteinpulver og produkter fra Funksjonell mat finner du på Proteinfabrikken.no ⁠⠀ 2 ss smør, ca 40 g⁠⠀ 3 dl melk⁠⠀ 1 ss SukrinSirup⁠⠀ 100 g Sukrin Gold⁠⠀ 100 g kesam⁠⠀ 1 ss kardemomme⁠⠀ 1 ts kanel⁠⠀ ca 1/4 ts salt⁠⠀ 1/2 pose tørrgjær⁠⠀ 500 g valgfritt mel – f.eks. 150 g speltmel + 150 g hvetemel + 100 g havremel + 2 scoops vaniljeprotein⁠⠀ ⁠⠀ Fyll:⁠⠀ 40 g smør⁠⠀ 40 g kesam⁠⠀ 2 ss kanel⁠⠀ 2 ss Sukrin Gold⁠⠀ ⁠⠀ Varm opp smør, melk, sirup og Sukrin Gold til smøret smelter.⁠⠀ ⁠⠀ Bland sammen tørrvarene. Ha over melk og kesam. Tilsett eventuelt mer mel om deigen blir løs og mer væske om dagen blir tørr. Elt godt. La deigen heve i minimum 1 time.⁠⠀ ⁠⠀ Når deigen er ferdig hevet kjevler du den ut til et rektangel. Bland sammen smør og kesam. Smør det utover rektangelen. Strø over kanel og Sukrin Gold. ⁠⠀ Stek på 225 grader i 8 -10 minutter.⁠⠀ ⁠⠀ Oppskrift og bilde fra dedication.blogg.no⁠⠀

A post shared by Proteinfabrikken (@proteinfabrikken_no) on

Kommentarer

kommentarer