Omelett bakt i ovn

Omelett er godt, næringsrikt og enkelt å lage. Baker du den i ovn kan du lage større porsjoner så du har mat til flere personer eller til flere dager.

4 porsjoner:
12 egg
1 boks creme fraiche
2 håndfuller spinatblader
1 purreløk
½ squash
1 rødløk
1 paprika
150 gram revet ost
½ ts chiliflak
1 ss oregano
Salt
Pepper

Spray med Less Cooking Spray fra Proteinfabrikken i et stekebrett og dekk bunnen med spinatblader. Skjær squash i tynne skiver og fordel skivene over spinaten. Skjær purreløken i tynne ringer og fordel over squashen. Bland egg, creme fraiche, krydder og halvparten av osten i en bolle. Hell blandingen jevnt over grønnsakene i pannen. Skjær rødløk og paprika i tynne skiver og fordel over eggeblandingen. Strø over resten av osten.

Stek omeletten på 200 grader i 30-40 minutter, avhengig av størrelsen på ste

 

Serveres med en frisk salat med fetaost og godt brød.