Deilige og sunne muffins

12-muffins1

 

Muffins kan man lage i alle mulige variasjoner, men har du noen gang laget noen som er sunne og vanvittig gode? Prøve denne oppskriften og vi kan garantere at du blir fornøyd.

Kaken:
1 pk. Easy Living™ Sjokoladekake fra Proteinfabrikken lages som anvist på pakken.

Fordel røren i papirformer i muffinsbrett. 1 pakke Easy Living Sjokoladekake gir ca. 12 store muffins. Stek i ca. 25 minutter. Muffinsene er ferdige når du kan stikke inn og ta ut en trepinne uten at det henger kakesmuler igjen på den.

Smørkrem:
1 pk. Easy Living™ Hvit Kakeglasur fra Proteinfabrikken
150 g. philadelphia original
100 g. smør
1 ss fløte

Pisk til en luftig krem i kjøkkenmaskin. Ha smørkremen over i en sprøytepose med taggete tupp.

Sukkerfri marshmallow fondant:
4 pk La Nouba sukkerfri marshmallows
400 g. Easy Living™ SukriLett Melis fra Proteinfabrikken
2 ts vann

Legg marshmallows i en panne/metallbolle, og sett over vannbad.
Bollen med marshmallows kan gjerne ligge nedi den med kokende vann.
La alt smelte, rør/hakk gjerne i massen for å fremskynde prosessen. Det er viktig at det ikke er klumper i massen! Når alt er smeltet har du oppi en pose Easy Living melis. Kna til du har en jevn masse. OBS! Dette er klissete arbeid! Men det blir bra til slutt.
Kna inn konditorfarge dersom du ønsker en annen farge enn lys rosa.
Dersom du ønsker en helt hvit fondant må du bruke kun hvite marshmallows…

Montering:
Sprøyt smørkremen i spiraler innover og opp. Pynt med fondantfigurer.
Her har vi brukt ett Proteinfabrikken stempel og trykket inn i fondanten før vi stakk logoen ut med en rund utstikker. Pyntebåndene og blomstrene er også stukket ut med utstikkere.

 

Kommentarer

kommentarer