Marsipan

24-marsipan

Marsipan (16 biter): 

50 g. Easy-Living Sukrilett Melis
70 g Easy Living avfettet mandelmel
4 dråper stevia vanilje
40 g eggehvitte
6 dråper mandelessens

Bland alle ingrediensene til en kompakt deig. La ligge 30 min. i kjøleskapet før bruk. 

Sjokoladetrekk: 

2 pk. La Nouba sukekrfri sjokolade (totalt 84 gram)
0,25 dl. kremfløte 

Knekk sjokoladen i biter, og smelt over vannbad/vanndamp. Ta kjelen fra platen, og ha i kremfløten. Rør til du har en glossy sjokolade.

Montering:

Del deigen i 16 like store deler (begynn med å dele den i 2, og del deretter videre). Rull hver del til en rund kule og trykk den deretter flat. Vi brukte Proteinfabrikken sitt stempel til dette.

Stikk to tannpirkere i marsipanen og dypp den i sjokoladen.

Legg den til tørk på et fat, uten å fjerne tannpirkerene.

OBS! Noen får luft i magen av maltitol, som sjokoladen er søtet med.

Spis derfor ikke for mange uten å være sikker på virkningen maltitol har på din kropp 😉

Næringsinnhold: pr. stk (totalt 16 stk)

Kcal: 45     Karbohydrater: 0,68g     Protein: 2,8g     Fett: 2,75g

 

Kommentarer

kommentarer