Lag sunnere sjokoladekake på 2 minutter

Med «Cake in a Cup» går det superkjapt å lage en deilig kakedessert og lettere enn dette blir det ikke å lage kake.

Bruk denne miksen til å lage en deilig sjokoladekake i ditt eget krus som du kan nyte med god samvittighet.  «Cake in a Cup dark chocolate» smaker som vanlig sjokoladekake, men gir deg en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg. Eller kanskje det frister mer med smakskombinasjonen «Chocolate & Caramel»? Uansett vil en porsjon med «Cake in a Cup» gi deg en deilig smaksopplevelse som bidrar med færre kalorier og mer protein sammenlignet med et tradisjonelt kakestykke. Dersom du ønsker en kake med flytende kjerne kan du redusere steketiden til cirka 50 sekunder.

En porsjon «Dark Chocolate» inneholder kun 212 kcal, og «Chocolate & Caramel» bidrar med kun 241 kcal.

Prøv Zero Topping for en ekstra god smaksopplevelse. Her finnes det mange alternativer og en sikker vinner vil være Zero Topping Chocolate Flavour! Vi kan også anbefale Zero Topping med Toffee-smak og Zero Topping Milk Chocolate.  Andre toppinger kan for eksempel være hakkede nøtter, sukkerfri sjokolade eller bær. Eller lag din helt egen vri ved å tilsette 10-20 gram proteinpulver sammen med 1 spiseskje vann for å få et enda høyere proteininnhold og bedre metthetsfølelse. Du kan også erstatte noe av vannet med melk folk å få en mildere smak, eller med kaffe slik at du får din helt egen mokkakake.

 

Kommentarer

kommentarer