Kylling i kokosmelk og green curry

Green curry med kokosmelk er faktisk ikke så vanskelig å lage selv. Du kommer langt med kokosmelk og en rød eller grønn currypaste. Kjøtt og grønnsaker velger du selv, og det beste er at gryta er klar på under 10 minutter!

iphone_242331_1474134592834-242331-9-1474134592838

Her er en variant jeg lager mye i en hektisk hverdag:
2 porsjoner
2 stk kyllingfilet (skjær opp i biter og stek i stekepannen)
1 boks minimais
1 boks vannkastanjer
1 boks bambusskudd
250 gram kokosmelk (ikke lett-varianten)
2-3 ts grønn currypaste

Rør ut currypaste i kokosmelken i en kjele. Varm opp på middels varme og ha oppi grønnsaker og ferdigstekt kylling. La det hele småputre i 5-6 minutter til alt har blitt varmt. Server sammen med kokt ris eller nudler.

God middag!

iphone_242331_1474134601464-242331-9-1474134601468

Kommentarer

kommentarer