Kokos-pannacotta med fruktbiter

Lyst på noe sunt og søtt? Test ut denne oppskriften med deilig smak av kokos, vanilje og frukt.

Til 2 porsjoner:
1 gelatinplate
1 dl kokosmelk
1 vaniljestang
1 dl yoghurt med vanilje- eller kokossmak
1 ts honning
Biter av mango og fersk ananas

Legg gelatinplaten i litt kaldt vann. La stå i fem minutter  til gelatinen har blitt myk. Klem av vannet og ha gelatinplaten oppi en kjele sammen med kokosmelken. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha både vaniljestangen og frøene oppi kjelen. Varm opp til gelatinen har løst seg opp, det skal ikke koke. Avkjøl blandingen. Fjern vaniljestangen, tilsett yoghurt og honning. Fordel i to glass og sett kaldt i minst tre timer. Topp med fruktbiter like før servering.

(Oppskriften er hentet fra boken til meg og Susanne Soydan: «Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold»)

Kommentarer

kommentarer