Hjemmelaget kjøttsaus

Karbonadedeig er et fast innslag i kostholdet til mange som trener. Denne kjøttsausen er smakfull og passer til både poteter, ris og pasta.

Du trenger:
400 gram karbonadedeig
3 gulrøtter
2 fedd hvitløk
1 løk
1 terning kjøttbuljong
1 boks hermetiske hakkete tomater
3 ss tomatpuré
½ ts salt
1 ts pepper
1 ts oregano

Slik gjør du
Stek karbonadedeigen sammen med hakket løk i en non-stick-panne eller med litt stekefett. Tilsett hakket hvitløk når kjøttet begynner å bli brunt. Bland ut buljongterningen med 1 dl kokende vann, og rør dette godt inn sammen med tomatpuré. Ha oppi hermetiske tomater og krydder, og la putre på litt svakere varme i cirka 10 minutter.

Spis til pasta og ha litt revet ost over. Det passer også sammen med ris og poteter.

Kommentarer

kommentarer