Enkel og smakfull pølsegrateng

I førjulstiden er det mange som har hektiske hverdager og da er det kjekt med noe enkelt og digg til middag. Da kan denne pølsegratengen være et fint middagsalternativ.

Du bruker knappe 10 minutter på forberedelsene og deretter lager middagen seg selv i stekeovnen.

Ingredienser til 3-4 porsjoner:
300 gram pastaskruer, tørrvare
250 gram brokkolibuketter
4 egg
3,5 dl lettmelk
4 stk grillpølser
Osteskiver til å dekke toppen av gratengformen
Pepper
Slik gjør du:
Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet. Kok brokkolibuketter i cirka 1 minutt og hell av vannet. Ha de kokte pastaskruene og brokkolibukettene over i en ildfast form. Skjær pølsene i biter og fordel dette i formen. Visp sammen melk og egg, og hell over. Topp med osteskiver til du dekker formen og strø over litt pepper.

La det stekes til osten har fått en gylden farge, cirka 25-30 minutter på 215 grader midt i ovnen.

Kommentarer

kommentarer