Avokado-burger til frokost?

Test ut denne sunne og digge frokostburgeren med avokado, kalkunbacon og cloudy egg.

Til 1 porsjon:
25 gram eggehvite
1 eggeplomme
2 skiver kalkunbacon
1 stk avokado
2 stk salatblad
2 skiver agurk
1 skive med tomat
1 ts svarte sesamfrø til pynt
Spirer til pynt

Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader. Pisk eggehviten luftig. Ta en skje og legg skummet på et bakepapir og lag det til en rund form. Lag så en fordypning i midten. Sett inn bakeplaten i stekeovnen i 4-5 minutter. Legg så eggeplommen i midten av skyen og stek det videre i to minutter. Fres kalkunbacon i en varm panne med olje til det blir sprøtt. Del avokado i to, og skrell forsiktig av skallet. Skjær en liten bit av den ene halvdelen, slik at avokadoen står støtt. Legg på salat, tomat og agurk og topp med cloudy egg. Pynt med spirer og sesamfrø.